Csúszik a Sinsay-üzlet megnyitása Miskolcon

Megosztás

Az eredeti tervek szerint csütörtök reggel nyitott volna Miskolc első Sinsay üzlete, de bejelentették, hogy elhalasztják a nagy napot.

A Borsod24 is beszámolt arról, hogy a mai napon, azaz csütörtökön nyitott volna meg először a megyeszékhely legújabb divatüzlete a volt Mese Cukrászda helyén, a Plazma Center épületében. A hatalmas érdeklődés ellenére a Sinsay technikai okokra hivatkozva bejelentette, hogy a nyitás új időpontja a következő hétre csúszik. A legfrisseb tájékoztatás szerint március 27-én, szerdán várják a vásárlókat.

A fast fashion szó szerinti fordításban gyors divatot jelent és ebbe a kategóriába tartozik a Sinsay is. Ezek a rendkívül jövedelmező, gyorsan és olcsón új ruhákat forgalmazó ruhaboltok igencsak kedvezőtlen hatással vannak a környezetünkre. A modell lényege, hogy olcsó alapanyagokból, olcsó munkaerővel lemásolják és legyártják a híres divattervezők kreációit, és ezeket villámgyorsan piacra dobják. A fast fashion üzletek árukészlete gyakran cserélődik, akár havonta új kollekcióval jelennek meg, ez pedig rengeteg hulladékot is jelent.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek